Ninel Potarca, retinut pentru dare de mita

Ninel Potarca, fost candidat la presedintie, a fost retinut, joi, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Acuzatia primita: dare de mita.

Ordonanta de retinere pentru 24 de ore a fost emisa de procurorii craioveni dupa ce fostul candidat la prezidentiale a fost prins in flagrant incercand sa dea spaga unui lichidator judiciar,  anunta Gazeta de Sud.

Constantin Ninel Potarca, presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Rromi din Romania, a fost dus joi seara, in jurul orei 19:30, in arestul IPJ Dolj, urmand ca vineri sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Nu este prima oara cand Potarca ajunge dupa gratii, fostul candidat la alegerile prezidentiale fiind cercetat in alte dosare pentru infractiuni financiare precum evaziune fiscala sau spalare de bani.

De asemenea, el a fost condamnat la inchisoare in dosarele anterioare, dar sentintele nu sunt definitive. Totodata, el a mai fost retinut, arestat si repus in libertate pentru infractiunile de care este acuzat.