Nini Sapunaru, in atentia Directiei Nationale Anticoruptie

Nini Sapunaru, unul dintre candidatii Partidului National Liberal la portofoliul Transporturilor, este in atentia procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi, acestia anchetand o firma la care deputatul de Vrancea a detinut actiuni, informeaza Antena 3.

Nini Sapunaru, candidat la postul de ministru al Transporturilor, este in vizorul DNA Iasi, dupa ce procurorii au demonstrat ca fostul sef al Vamilor a detinut actiuni la o firma urmarita penal de un an si la care a renuntat cu cateva saptamani inaintea nominalizarii sale.

In declaratia sa de avere, Nini Sapunaru a mentionat, pe 13 iunie 2013, ca detine 49,5% din firma SC Euro Proiect SRL din Focsani. Ulterior, in urma unor verificari facute la Registrul Comertului referitor la actionariatul acestei firme, asupra careia reprezentantii RECOM atrag atentia ca este urmarita penal de aproximativ un an, s-a constatat ca Nini Sapunaru nu mai este actionar al firmei. Unicul proprietar este acum Dorinel Modreanu, cumnatul lui Sapunaru.

Sursa foto: adevarul.ro