Nini Sapunaru: Nominalizarea Ramonei Manescu este o propunere reusita

Nini Sapunaru, contracandidatul Ramonei Manescu in cadrul nominalizarilor liberalilor pentru portofoliul Transporturilor, a declarat ca alegerea premierului Victor Ponta este una buna, personal considerand ca europarlamentarul este o propunere reusita a colegilor sai de partid.

„Suntem alaturi de dansa atunci cand va solicita ajutorul nostru, nu pentru ca nu s-ar pricepe la Transporturi. Pe doamna Ramona Manescu o recomanda si experienta dansei. Cred ca este o solutie foarte buna”, a declarat Nini Sapunaru, duminica.

Chestionat asupra motivelor pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat nominalizarea sa la Transporturi, Sapunaru a raspuns: “Nu stiu ce a avut domnul premier”.

“Eu va rog sa urmariti daca se confirma ceva ce a iesit pe post. Eu sunt un vechi activist PNL. Marea rugaminte este: urmariti declaratiile care se fac. Eu n-am vazut asa linsaj mediatic, numai fumuri.

Esti in postura ‘Are ceva’ si apoi trebuie sa te justifici tu. Noi, la PNL, am mai patit asa ceva, suntem vaccinati. Nominalizarea Ramonei Manescu este o propunere reusita, este un om cu care am mai colaborat, noi am sustinut-o. Fiecare are expertiza lui, eu n-am mai proiectat din anul 1996″, a mai afirmat deputatul PNL de Vrancea.

Sursa foto: PNL