NINSOARE IN CAPITALA: Peste 1.100 de solicitari la Ambulanta in ultimele 24 de ore

Un numar de 1.120 de SOLICITARI la Serviciul de Ambulnta Bucuresti-Ilfov (SABI) s-au inregistrat in ultimele 24 de ore, 629 dintre situatii fiind URGENTE, a anuntat managerul SABI, Alice Grasu, duminica, in sedinta COMANDAMENTULUI DE IARNA convocat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Alice Grasu a mentionat ca din cele peste 1.120 de apeluri la Serviciul de Ambulanta, 629 au fost URGENTE, iar in 106 situatii a fost vorba despre persoane pentru care s-a intervenit in locuri publice, acestea fiind victime ale unor ACCIDENTE sau persoane care au cazut in strada.

Citeste si: NINSOARE IN CAPITALA: PESTE 130 DE COPACI CAZUTI SI 65 DE MASINI AVARIATE

In acelasi timp, au fost ridicate de pe strazi si mai multe persoane fara adapost, care au fost transportate la spital, fara insa ca acestea sa ridice probleme deosebite.

Managerul SABI a precizat ca in ultimele 24 de ore numarul ambulantelor a fost suplimentat cu cinci.

La randul lor, reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copillui Bucuresti au spus ca au oferit sprijin in cazul a 42 de persoane fara adapost

Citeste si: ANM A EMIS O NOUA AVERTIZARE COD GALBEN DE NINSORI SI VANT!

Aceste situatii au fost prezentate, duminica dimineata, in sedinta primului COMANDAMENT DE IARNA din acest sezon convocat de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.