NINSORILE au afectat grav TRANSPORTUL FEROVIAR. Un TREN a fost INUNDAT

Doua trenuri care circulau pe rutele Satu Mare – Bucuresti si Craiova – Bucuresti au ajuns, la destinatie cu intarzieri de peste doua ore, din cauza unor defectiuni.

Alte doua garnituri au avut intarzieri de aproximativ o suta de minute, iar un tren a fost anulat din cauza zapezii si a vantului. Problemele au fost insa si pe sine. Imagini incredibile au fost surprinse pe ruta Satu Mare- Oradea-Bucuresti. Calatorii au filmat apa care curgea din tavan inundand o buna parte din garnitura. Totul sub ochii controlorilor care le spuneau calatorilor ca nu au unde sa-i mute.

CITESTE SI: AVERTISMENT CFR CALATORI: TRENURILE POT AVEA INTARZIERI DIN CAUZA VREMII NEFAVORABILE

Calatorii care circulau in trenul dinspre Satu Mare spre Bucuresti aproape ca au vazut moartea cu ochii. Oamenii s-au trezit inundati la propriu, dupa ce au platit cateva sute de lei sa doarma pana in Capitala. Cand s-au trezit inundati, calatorii au cerut explicatii, insa nu le-au primit. Controlorii au ridicat din umeri si au spus ca nu au alte vagoane in care sa-i mute pe cei afectati de inundatie.

Pasagerii au fost mutati intr-un final in alt vagon, dar asta dupa mai bine de doua ore de tipete si scandal. In timp ce pe imaginile surprinse in vagonul groazei se vede teroarea prin care au trecut calatorii, CFR Calatori spune ca oamenii au primit ceai cald, scrie ziarulclujean. Nu a fost singurul tren care a circulat cu probleme spre Capitala, informeaza postul B1 Tv.

Si trenul Craiova-Bucuresti a ajuns, la destinatie cu intarzieri de peste doua ore, din cauza unor defectiuni, alte doua garnituri au intarzieri de aproximativ o suta de minute, iar un tren a fost anulat din cauza zapezii si a vantului.

Sursa foto: ziarulclujean