Oficial! Grădinițele, școlile și liceele din Capitală vor fi închise vineri

Ninsorile și gerul ar putea închide, din nou, școlile din Capitală! Primăria Capitalei ia în calcul foarte serios posibilitatea închiderii școlilor din Bucureşti joi şi vineri, din cauza zăpezii. Primăria Capitalei analizează dacă va fi cazul să ia această decizie şi a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cât de gravă va fi situaţia din punct de vedere al vremii.

Update: Grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală vor fi închise vineri, în condiţiile în care meteorologii anunţă ninsori şi intensificari ale vântului, a anunţat primarul Gabriela Firea. Ea a susţinut că este o decizie responsabilă, pe care şi-o asumă, “din dorinţa de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme”.

Conform municipalităţii, primarul general Gabriela Firea a analizat în această după-amiază, împreună cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentanţii ANM Bucureşti-Ilfov şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informaţii emise de meteorologi, care anunţă ninsori şi intensificări ale vântului în Bucureşti şi a decis că vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală să fie închise.

Știre inițială

De altfel, joi şi vineri se anunţă a fi vârful ninsorilor în Bucureşti şi în zonele limitrofe, anunță Antena3.ro. Ca şi în cazul ultimei decizii de închidere a şcolilor, părinţii care nu au nicio soluţie pentru copilul care rămâne singur acasă pot cere ajutorul Primăriei Capitalei.

Sursa foto: realitatea