NOAPTEA ALBA A BUCURESTIULUI, in Piata Constitutiei

Chiar de Zilele Bucurestiului, sambata, in Piata Constitutiei, va fi NOAPTEA ALBA A CAPITALEI, cand bucurestenii vor putea petrece pana dimineata la o serie de manifestari organizate de municipalitate.

Astfel, incepand cu ora 20.00, in Piata Constitutiei va incepe “rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti”, urmata de iMapping-ul pe Palatul Parlamentului si “DJ Open Air Party”, pana la ora 4.00 dimineata.

Pentru buna desfasurare a evenimentelor organizate in Piata Constitutiei, sambata, incepand cu ora 16.00, se va restrictiona circulatia rutiera pe b-dul Libertatii, pe segmentul din fata Palatului Parlamentului, respectiv pe b-dul Unirii, segmentul dintre Piata Constitutiei si intersectia cu b-dul Regina Maria, pana in data de 21 septembrie, la ora 10.00.

Citeste si: HANUL GABROVENI restaurat, INAUGURAT la deschiderea Zilelor Bucurestiului

Totodata, liniile de noapte ale RATB vor circula in noaptea de 20 spre 21 septembrie la capacitate sporita.

Potrivit Primariei Capuitalei, din anul 2007 Bucurestiul a devenit membru al Clubului NOPTILOR ALBE ALE EUROPEI alaturi de Roma, Madrid, Paris, Bruxelles si Riga. “Succesul inregistrat in 2002 de evenimentul Noaptea Alba a Parisului a antrenat si alte metropole europene in organizarea propriilor nopti albe in care sarbatoarea generala se instaleaza pentru o noapte pe strazile Capitalei. NOAPTEA ALBA A BUCURESTIULUI se afla la cea de a patra editie”, afirma reprezentantii municipalitatii.

Citeste si: ZILELE BUCURESTIULUI, calendarul COMPLET al evenimentelor

Incepand cu ora 20.00, pe scena din Piata Constitutiei vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr. si multi altii.

Dupa concert, incepand cu ora 23.00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa, urmat de “DJ Open Air Party” care va transforma Piata Constitutiei intr-un club in aer liber.

Sursa foto: incotro.org