Noi CURSURI pentru ADMINISTRATORI DE IMOBILE

Liga Asociatiilor de Proprietari “Habitat” in colaborare cu Asociatia Romana pentru Locuinte “Casa Plus” va incepe o noua serie de CURSURI de pregatire profesionala si formare pentru ADMINISTRATORI DE IMOBILE, a anuntat joi Primaria Sectorului 6. 

Sesiunea de CURSURI va fi deschisa pe 24 aprilie si se desfasoara pe o perioada de 14 zile. Programul este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza administratorilor asociatiilor de proprietari si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu.

Citeste si: Vrei sa devii administrator de bloc? Poti participa la cursuri pentru obtinerea acestei calitati

Cursurile se vor desfasura la Cladirea Cedru din Aleea Baraju Iezeru nr. 6A, Bucuresti. Relatii despre inscrierea la sesiunea de cursuri se pot obtine la numerele de telefon 0743.627.705 sau 021.341.30.62, precum si la Biroul Unic al Primariei Sectorului 6, Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari din Calea Plevnei nr. 147-149.

Citeste si: Incep inscrierile la cursurile de administrator imobile, in Sectorul 6

Locuitorii Sectorului 6 care doresc sa devina ADMINISTRATORI DE IMOBILE pot consulta la Biroului Unic al Primariei acestei unitati administrative lista cu firmele care organizeaza astfel de CURSURI.

Sursa foto: b365.ro