Noi DEZVALUIRI despre sefa CNA, Laura Georgescu

Continua dezvaluirile despre amenintarile si limbajul suburban al sefei CNA, LAURA GEORGESCU. Mariana Popa, consilier superior in cadrul institutiei, a povestit cum apelativul “Fa” este la ordinea zilei, dar si cum, personal, a fost amenintata.

Mariana Popa a povestit, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, care este atmosfera care domneste in institutie sub conducerea LAUREI GEORGESCU. “Mi-a spus la un moment dat ca ma castreaza. Apelativul “Fa” este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat sa ne spunem parerea despre ea si toti angajatii i-au spus ca le este frica de ea. A savurat momentul”, a dezvaluit Mariana Popa, consilier superior in cadrul CNA, in cadrul unei emisiuni cu Lavinia Sandru.

Citeste si: PPDD A DEPUS LA DNA O PLANGERE IMPOTRIVA LAUREI GEORGESCU, PRESEDINTELE CNA

“Starea de teroare la CNA a fost de la inceput. I-a incurajat pe angajati spre delatiuni. Este vorba de un abuz in forma continuata. Eu personal sunt sanctionata de CNA, m-a bagat in comisia de disciplina si, pe de alta parte, sunt trimisa in Parlament sa reprezint institutia. Limbajul doamnei GEORGESCU este sub orice descriere. Mi-a spus ca ma castreaza. Era de fata la momentul respectiv si directorul postului Trinitas TV. Apelativul “Fa” este la ordinea zilei”, a declarat angajata CNA.

“Nu am vorbit pana acum pentru ca am fost convinsa ca nimeni nu ma va crede. Eu sunt angajata la CNA din anul 2007 si nu ne puteam imagina sub mandatul lui Razvan Popescu ca asa ceva este posibil. Dupa toate dezvaluirile si inregistrarile recente, LAURA GEORGESCU pare totusi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat sa ne spunem parerea despre ea si toti angajatii i-au spus ca le este frica de ea. Dumneaei savura momentul respectiv”, a mai povestit Mariana Popa la Realitatea TV.

Citeste si: LAURA GEORGESCU, LIMBAJ JOSNIC: JIGODIA DE SEVERIN. BOU’ DE GHITA

Ultimele inregistrari audio, prezentate sambata seara de postul de televiziune, arata noi declaratii socante ale presedintelui CNA, LAURA GEORGESCU:

“Sa moara mama ca va belesc”, se aude spunand sefa CNA. “Va belesc. Cu bani”. 

Sursa foto: paginademedia.ro