Noi dovezi in cazul mortii lui Kurt Cobain. Ancheta ar putea fi redeschisa. FOTO in articol

Anchetatorii au descoperit noi dovezi in cazul mortii lui Kurt Cobain, solistul trupei de rock Nirvana, care ar putea arunca totul intr-o noua lumina, la aproape 20 de ani de la tragica disparitie a artistului.

Astfel, politia din Seattle a facut publice doua fotografii nemaivazute pana acum ale locului mortii lui Kurt Cobain si prefigureaza redeschiderea cazului de acum doua decenii.

Anchetatorii au descoperit patru role de film nedevelopat de la locul mortii lui Kurt Cobain. Una dintre fotografiile facute publice arata o cutie de trabucuri in care se afa o lingura, foarte probabil cu reziduuri de heroina, ace si o bricheta. Pe podea se aflau si un rest de tigara si o pereche de ochelari de soare.

In a doua fotografie, cutia apare inchisa, iar langa ea se afla mai multe bancnote, o palarie si un portofel desfacut din care pare ca se vede actul de identitate al lui Cobain.

Noile dovezi ar putea face ca sinuciderea lui Cobain sa nu mai para atat de certa ca acum 20 de ani. Potrivit politistilor, imaginile de pe cele patru filme sunt mai clare decat cele capturate cu un aparat Polaroid si toate indiciile vor fi analizate cu atentie inainte de a vorbi de o posibila redeschidere a anchetei.

Kurt Cobain a fost gasit mort in locuinta sa pe data de 8 aprilie 1994. Cel care a gasit cadavrul a fost Gary Smith, un electrician care trebuia sa efectueze o serie de reparatii la casa artistului.

Solistul in varsta de 27 de ani era impuscat in cap si moartea lui a fost catalogata drept sinucidere. Potrivit legistilor, Kurt Cobain murise cu trei zile inainte sa fie gasit. El tocmai fusese externat dintr-o clinica de dezintoxicare.

In ultimii ani ai vietii sale, Kurt Cobain s-a luptat cu dependenta de heroina, cu mai multe probleme medicale si cu o depresie puternica. Pentru el faima si faptul ca toata lumea era cu ochii pe el au fost poveri greu de suportat.

Citeste si: Esti pasionat de rock? T-Festival te asteapta la Cluj la un regal al cailor putere si muzicii

La autopsie, in corpul sau s-a gasit si o doza de heroina care foarte probabil l-ar fi omorat daca nu si-ar fi zburat creierii.

Cu cateva saptamani inainte de a muri, politia fusese chemata la locuinta lui Kurt Cobain, care se incuiase in camera sa si ameninta ca isi va pune capat zilelor.

Sursa foto: romaniatv.net, www.plasticosydecibelios.com