NOI EVENIMENTE pentru cei mici si cei mari, la Plaza Romania

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza in weekendul 25–26 aprilie, o noua serie de EVENIMENTE la Plaza Romania, dedicate atat celor mici, cat si celor mari, au anuntat reprezentantii institutiei.    

Astfel, sambata si duminica, intre orele 12.00 si 14.00, parintii si copiii sunt asteptati la Kids Club Plaza Romania cu tematici educative, interactive si, mai ales, distractive, potrivit sursei citate.

Citeste si: EVENIMENTE dedicate celor mici si celor mari, la Plaza Romania

Activitatile Kids Club cuprind teatru clasic, teatru de papusi, teatru de umbre, jocuri de distractie, jocuri de rol si jocuri de mima, basme romanesti, un spectacol interactiv si ateliere educative.

Evenimentul isi propune sa le ofere copiilor oportunitatea de a-si dezvolta creativitatea, imaginatia si de a invata lucruri noi si folositoare.

Citeste si: MUZICA CLASICA si activitati pentru COPII, la Plaza Romania

In fiecare sambata, incepand cu ora 17.00, iubitorii de muzica se pot bucura de un spectacol sustinut de Alexandra Usurelu, care a incantat deja membrii comunitatii din cartierul Crangasi, a doua zi de Paste, in data de 13 aprilie.

Sursa foto: oltenitainfo.ro