Noi FOTOGRAFII cu Victor PONTA in CONCEDIU in Emirate. FOTO in articol

Victor Ponta

Noi imagini cu premierul Victor Ponta in concediu in Emiratele Arabe Unite. Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite, insa fara sa aminteasca ca si Sebastian Ghita, patronul televiziunii citate, ar fi impreuna cu el. Vedeti imaginile la sfarsitul acestui material.

“Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale”, a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita.

Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi, subliniaza HotNews.ro.

Citeste si: VICTOR PONTA “SUFERA” PRIN CLUBURILE DIN DUBAI! NOTA DE PLATA DECONTATA DE PREMIER. FOTO

Jurnalistul Rares Bogdan, directorul editorial de la Realitatea TV, a publicat pe contul sau de facebook presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la un club de lux din Emiratele Arabe Unite. Alaturi de aceasta nota de plata, Rares Bogdan da publicitatii si un text trimis de un roman (probabil barman in clubul unde s-a aflat liderul PSD) care, se pare, ar fi obtinut acest document.

Victor Ponta a revenit in tara. Dupa ce a dat mii de euro intr-un club de fite, premierul s-a intors cu un zbor low-cost

Premierul Victor Ponta s-a intors luni in Bucuresti, cu o aeronava a companiei low-cost Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul International Henri Coanda in jurul orei 13.00.
Surse aeroportuare au precizat pentru Mediafax ca premierul a fost condus de catre protocolul companiei aeriene pe un traseu special, catre o iesire laterala, nu catre terminalul principal de sosiri sau salonul oficial, procedura folosita in anumite situatii.

CITESTE SI: Victor PONTA isi face concediul cu Sebastian GHITA. FOTO

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru cateva zile, in Abu Dhabi, Realitatea TV transmitand o fotografie cu Ponta si omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, si precizand ca imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sambata spre duminica.

Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 15.00.