Noi inregistrari cu LAURA GEORGESCU. Limbaj SOCANT in fata unor elevi de clasa a III-A

NARCISA IORGA continua sa faca dezvaluiri despre presedintele CNA, LAURA GEORGESCU. A postat pe blogul personal, inregistrari audio care dovedesc modul total NEPOTRIVIT in care LAURA GEORGESCU li se adreseaza unor copii de numai 9-10 ani.

Presedintele CNA ar fi trebuit sa le vorbeasca despre legislatia audiovizualului elevilor de clasa a III-a, in cadrul programului “Scoala altfel”.

Seful CNA le-a adresat copiilor intrebari despre viata privata, despre ce se intampla acasa, dar si despre relatia lor cu adultii „care se intorc nervosi acasa”. Mai mult, presedintele CNA le-a explicat baietilor ce vor pati cand se vor face mari:

Citeste si: LAURA GEORGESCU terorizeaza copii: Daca asta era mama mea, fugeam de acasa

„Sa stii ca o sa vina ziua, niciun barbat nu scapa, in care, o femeie, care va arata probabil foarte bine, va rade de cum arati tu si tu atunci vei fi o victima. Asta-i viata, iubitu’ meu! Fetelor, calmati-va!”.

“Jos, jos, jos! Inceteaza vorba! Ce stii cum arata? De unde stii? Se-ntampla si-n clasa? Cine este cel care da drumul la violenta? Baiatul sau fata? Sssss! Sssss! Inca o data, votam, ca sa ne putem intelege. Cine crede ca baietii incep primii cu violenta? Mana sus! Cine crede ca fetele sar cu violenta? Ziceti-mi si mie, de ce radeti numai ca sa radeti?

Citeste si: TENSIUNI la CNA: LAURA GEORGESCU, ACUZATA de ABUZ

Pe bune! Mie mi se pare ca sunteti oameni in toata firea in carcase mici. Care-i problema? De ce trebuie sa rad numai ca sa atrag atentia? Haideti sa gandim, sa scoatem enunturi pe gura care sa ne faca sa fim brusc observati, da? Cine crede ca violenta o induce un adult care vine pornit, agresiv, in clasa si copiii doar o recepteaza? (un copil, nedumerit: adica profesorii?) Nu am spus profesorii! Am spus un adult intra-n clasa si aduce violenta cu el, aduce o stare de nervozitate.

Sursa foto: gandul.info