Noi INREGISTRARI de SENZATIE cu LAURA GEORGESCU

LAURA GEORGESCU este in continuare in centrul unui scandal de presa! Presedintele CNA apare in noi inregistrari care demonstreaza felul nepotrivit de a gestiona problemele de la varful Consiliului.

GEORGESCU a fost surprinsa in timpul unei discutii cu reprezentantii unei firme IT, carora le cerea sa faca un logo CNA mare, pentru ca nimeni altcineva sa nu mai poata folosi filmulete din sedintele publice ale CNA.

“Eu mai am o problema. Ati vorbit la un moment dat de aplicatia pentru logo CNA. Numa’ o secunda! Ma bucur sincer ca ati deschis discutia asta pentru ca eu exact asta nu vroiam, eu nu vroiam logo. Pentru ca prin expandare…(…) Stiti de ce?

Citeste si: IORGA: Presedintele CNA a mintit in legatura cu Administratia Prezidentiala

Pentru ca daca, Doamne fereste!, se ia o bucatica dintr-un material care este prezentat in sedinta publica, care e inregistrat cu alt device, nici nu ma intereseaza cu ce, eu trebuie sa ma exonerez eu, institutie platita din BANI publici de raspundere patrimoniala ulterioara intr-o speta de drepturi de autor. Atât! Sa dorm si eu linistita!”, spune LAURA GEORGESCU, conform unei inregistrari intrata in posesia celor de la Realitatea Tv.

Presedintele CNA “abordeaza si  tema alegerilor prezidentiale:

Citeste si: LAURA GEORGESCU, mesaj pentru BASESCU: Nu am incalcat legea, am dat dovada de transparenta

“Credeti-ma, fiecare zi de MUNCA a mea in aceasta institutie este o zi vie. Absolut! Nu, nu, nu eludati varianta in care aceasta tara va avea doi presedinti! Va rog frumos! Nu scurtati termenul!

Vorbim despre 22 decembrie, momentul switch-ului adevarat. In rest, vom fi singura tara cu doi presedinti. Timp de o luna si…(…)Eu ma retrag! Ca deja… Pe mine ma chemati când e cazul de clowni, de bufoni, eu sunt doar pentru acest job angajata. Bine ca n-am raspunderi, bine ca nu semnez salarii! Oh, ce bine ma simt!”