Noi INTERCEPTARI apar in dosarul BERCEA-MIRCEA BASESCU

Noi interceptari din dosarul BERCEA – MIRCEA BASESCU au fost publicate de presa. Potrivit Realitatea TV, o interceptare telefonica aflata in dosar arata ca Izaura Anghel i-a spus tatalui sau, Bercea Mondial, ca avocatul familiei, Pavel Abraham i-ar fi promis bani.

“Sandu Anghel: Ti-a spus Abraham ca daca va primi 30 de zile se prezinta el?

Izaura Anghel: Da, dar mi-a spus: Nu se stie. Si mi-a mai spus: Imi dai mie toate filmarile si ti-l scot basma curata. Si ca va scoate si banii.”

Citeste si: VOICULESCU: NU L-AM VAZUT PE NELU IORDACHE DE 20 DE ANI. PE CELALALT NU IL CUNOSC DELOC. E O FACATURA!

Postul de televiziune precizeaza ca banii la care se refera Izaura Anghel nu pot fi cei pe care familia lui BERCEA declara ca i-ar fi dat lui MIRCEA BASESCU. Asta pentru ca banii banii oferiti drept mita se recupereaza doar daca autodenuntul este formulat inainte ca infractiunea sa fie comisa, iar in acest dosar membrii familiei Anghel au sesizat autoritatile dupa ce presupusa mita ar fi ajuns la BASESCU.

Conform sursei citate, o posibila explicatie privind acesti bani ar putea veni din declaratia data de Marian Capatana in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti:

“In martie – aprilie 2013 a venit la mine acasa Anghel Florin si a vrut sa-mi dea 200.000 de euro. Mi-a spus ca a primit de la Dan Voiculescu la el in birou suma de 1.000.000 euro”, a declarat Marian Capatana in fata instantei de judecata.

COMISIA DE APARARE, PE BAZA RAPORTULUI SPP: DIN SEPTEMBRIE 2009, TRAIAN BASESCU NU S-A MAI INTALNIT CU FAMILIA LUI BERCEA MONDIAL

Sursa foto: realitatea.net