Noi LOCURI DE PARCARE, in Sectorul 6

Inspectorii Primariei Sectorului 6, impreuna cu echipe complexe formate din reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 si ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane, au ridicat la sfarsitul saptamanii trecute trei autovehicule abandonate pe domeniul public, din dispozitia primarului RARES MANESCU, au anuntat luni reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, actiunea face parte din programul de gestionare a masinilor abandonate sau fara proprietar (fara numere de inmatriculare) care ocupa inutil spatiile publice din sector si care, nu de putine ori, sunt transformate in “locuinte” pentru persoane fara adapost devenind, astfel, focare de infectie.

Citeste si: Noi LOCURI DE PARCARE in Sectorul 6, prin ridicarea masinilor abandonate

Masinile ridicate in baza dispozitiei de primar sunt urmatoarele: Dacia berlina 1310 – B-67-ERE de pe bd. Iuliu Maniu nr. 116-126; Dacia 1410 sport galben – B-05-WVR de pe str. Dezrobirii nr. 16 si Dacia 1310 berlina neagra – B-08-RUS – de pe bd. Ceahlau nr. 18-20.

Activitatea de ridicare a masinilor “uitate” de proprietari pe domeniul public se deruleaza conform Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ teritoriale, mai spune sursa citata.

Citeste si: Peste 200.000 de locuri de parcare din BUCURESTI, ocupate de RABLE

Sursa foto: Primaria Sectorului 6