Noi LOCURI DE PARCARE in Sectorul 6, prin ridicarea masinilor abandonate

Din dispozitia primarului RARES MANESCU, inspectorii Primariei Sectorului 6, alaturi de reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, ai Serviciului Control si Monitorizare a Starii Mediului si Salubrizare, si de echipe din cadrul Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane Sector 6, au ridicat opt AUTOVEHICULE ABANDONATE pe domeniul public.

Potrivit Primariei Sectorului 6, masinile ocupau, inutil, domeniul public din sector, spatiile eliberate fiind curatate si transformate in noi LOCURI DE PARCARE.

Citeste si: Peste 200.000 de locuri de parcare din BUCURESTI, ocupate de RABLE

Actiunea face parte din Campania „BULINA”, demarata de Primaria Sectorului 6 in luna octombrie 2013, si din programul de gestionare a vehiculelor fara stapan (fara numere de inmatriculare) care sunt abandonate pe spatiile publice din sector si care, de cele mai multe ori, sunt transformate in „locuinte” pentru persoanele fara adapost, devenind focare de infectie.

Citeste si: Noi locuri de parcare in Sectorul 6, prin ridicarea de pe domeniul public a masinilor abandonate

Pe durata desfasurarii campaniei au fost eliberate peste 100 de LOCURI DE PARCARE, actiune care se va derula si pe parcursul anului 2014. 

Activitatea de ridicare a masinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se deruleaza conform Legii nr. 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ teritoriale.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6