NOI LOCURI de PARCARE, in Sectorul 6

Inspectorii din cadrul Primariei Sectorului 6, alaturi de reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 si de echipe din cadrul Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane Sector 6, au ridicat joi patru autovehicule abandonate pe domeniul public, din dispozitia primarului RARES MANESCU, au anuntat reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, actiunea face parte din programul de gestionare a vehiculelor fara stapan (fara numere de inmatriculare) care sunt abandonate pe spatiile publice din sector si care, de cele mai multe ori, sunt transformate in „locuinte” pentru persoanele fara adapost, devenind focare de infectie.

Citeste si: Noi LOCURI DE PARCARE in Sectorul 6, prin ridicarea masinilor abandonate

Masinile ridicate miercuri, in baza unei dispozitii de primar, sunt urmatoarele: Ford albastru si Trabant albastru – str. Tolbei, Dacia Nova verde – Prelungirea Ghencea nr. 14 si Ford Scorpio gri – bld.1 Mai nr. 25.

Citeste si: Noi locuri de parcare in Sectorul 6, prin ridicarea de pe domeniul public a masinilor abandonate

 Activitatea de ridicare a masinilor “uitate” de proprietari pe domeniul public se deruleaza conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ teritoriale.

Sursa foto: primarie6.ro