Noi PROTESTE de STRADA pentru DEMISIA lui VICTOR PONTA, duminica seara

Au fost anuntate noi proteste de strada pentru demisia lui VICTOR PONTA pentru duminica seara dupa ce aproximativ 300 de persoane au protestat si vineri in fata Guvernului.

Refuzul primul ministru VICTOR PONTA de a-si da demisia continua sa scoata oamenii in strada, nu doar in Capitala, ci si in alte orase din tara.

Protestatarii de vineri din Piata Victoriei au anuntat ca se vor aduna din nou duminica seara, pentru un nou protest in care cer demisia premierului VICTOR PONTA, urmarit penal de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

CITESTE SI: PROTEST impotriva premierului VICTOR PONTA in fata GUVERNULUI. Cetatenii ii cer DEMISIA premierului. UPDATE

De asemenea, Partidul Miscarea Populara a anuntat ca, in cazul in care premierul nu isi va da demisia, va organiza duminica un mare miting de protest in Piata Victoriei pentru a-i cere acestuia sa renunte la sefia Executivului.

Aproximativ 300 de persoane au protestat, vineri seara, in fata Guvernului, cerand demisia premierului VICTOR PONTA, urmarit penal de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

Un protest a avut loc si la Cluj, in Piata Unirii, incepand cu ora 19.00. “Revolutia continua – parlamentul bolsevic nu-l va da jos pe Ponta, doar noi putem! Piata Unirii, orele 19.00 – Vineri! “, se arata pe pagina de Facebook a organizatorului protestului din Cluj.

Peste 300 de persoane se aflau in jurul orei 18.45 in fata Guvernului,cerandu-i demisia primului ministrul VICTOR PONTA.

“Jos Ponta” si “La multi ani cu executare”, acestea sunt sloganurile principale pe care protestari le scandeaza.

“Romania nu poate avea un premier ceretat penal. Afecteaza imaginea Romaniei in lume”, a afirmat un protestar, aflat in fata Palatului Victoria.

“Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze! Iesim in strada pentru ca VICTOR PONTA este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze.

CITESTE SI: FOTO PROTESTELE ANTI-PONTA contracarate pe FACEBOOK de simpatizantii PSD

Nu exista niciun motiv pentru ca parlamentarii sa nu aprobe cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a lui VICTOR PONTA pentru fapte comise in functia de prim-ministru. Este vorba de 3 infractiuni de conflict de interese.

Imediat dupa aprobarea Parlamentului, presedintele IOHANNIS sa aplice Constitutia si sa il suspende din functie.

Cerem Demisia lui VICTOR VIOREL PONTA din toate functiile publice detinute!”, anunta protestatarii.

Presedintele KLAUS IOHANNIS a cerut demisia premierului VICTOR PONTA dupa ce acesta a fost instiintat ca este urmarit penal in dosarul lui Dan sova. in replica, premierul a anuntat pe pagina sa de facebook, ca doar Parlamentul il poate demite.

 Sursa foto www.ziuanews.ro