Noi sensuri unice pe strazile secundare din Bucuresti

Primaria Sectorului 1 continua programul de fluidizare a traficului pe strazile secundare din aceasta zona administrativa si introduce sensuri unice pe alte doua artere adiacente Soselei Nicolae Titulescu.

Astfel, incepand de joi, se va circula pe un singur sens pe str. Scarlatescu, numai pe tronsonul cuprins intre str. Constantin Caracas si aleea de acces din spatele blocurilor, dinspre str. Constantin Caracas spre aleea de acces din spatele blocurilor.

De asemenea, incepand de joi se va circula pe un singur sens pe str. Lebedei, dinspre aleea de acces din spatele blocurilor inspre str. Constantin Caracas.

Citeste si: Sensuri unice in Buzesti-Berzei, dupa deschiderea primului tronson din Bulevardul Uranus

Potrivit Primariei Sectorului 1, introducerea sensurilor unice pe strazile secundare ofera, pe langa alternative de fluidizare a traficului, solutii pentru locuri de parcare, intrucat se poate parca pe ambele laturi ale strazii, fara ca circulatia rutiera sa fie obstructionata. Pana in prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primaria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe strazile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfarșitul anului 2007. Pana in acest moment, Primaria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din strazile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Grivitei, Bulevardul Ion Mihalache, Buzești, Aviatiei, Bulevardul Expozitiei, Cartierul Baneasa, Dorobanti, Floreasca si Romana.

Sursa foto: Primaria Sectorului 1