Noi zvonuri legate de disparitia lui Vladimir Putin. Kremlinul pastreaza tacerea

Noi zvonuri legate de disparitia lui Vladimir Putin. Kremlinul pastreaza tacerea

Disparitia presedintelui rus Vladimir Putin din spatiul public a inflamat presa din intreaga lume, in ultimele zile fiind vehiculate tot felul de scenarii privind lipsa lui Putin din spatiul public, inclusiv aceea ca ar fi devenit tatic.Vladimir Putin nu a mai aparut in viata publica de zece zile, iar astazi a aparut un nou zvon. Potrivit speculatiilor, Vladimir Putin ar fi fost inlaturat de la putere, presa straina sustinand ca liderul de la Kremlin ar fi fost inlaturat de sefii serviciilor secrete.

Tot potrivit sursei citate, planul de inlaturare a lui Putin de la putere ar fi fost pus la punct de fostul director FSB, Nikolai Patrusev, care a efectuat de curand o vizita in Statele Unite. Jurnalistii din Elvetia au scris ca Putin se afla la Ticino, acolo unde presupusa lui iubita, gimnasta Alina Kabaeva, ar fi adus pe lume o fetita.

In tot acest timp, Kremlinul refuza sa comenteze stiriile despre absenta lui Vladimir Putin din Moscova. Purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov a refuzat sa comenteze o informatie facuta publica de postul independent de televiziune Dozhd, care a relatat duminica ca presedintele rus Vladimir Putin nu a fost prezent in Moscova in ultimele zile.

Te-ar putea interesa si: VLADIMIR PUTIN ar fi TATAL unei FETITE nascute de Alina Kabaeva. KREMLINUL DEZMINTE

Vladimir Putin nu a fost vazut in public si nu a avut aparitii televizate de mai mult de o saptamana. Liderul de la Kremlin a amanat o intalnire cu liderii din Kazahstan si Belarus, care ar fi trebuit sa aiba loc in decursul acestei saptamani.

Surse au declarat pentru Dozhd ca presedintele se afla la resedinta sa de pe malul lacului Valdai din provincia Novgorod. Contactat de jurnalistii publicatiei, Peskov a refuzat sa comenteze.

Un oficial din guvernul Kazaks a declarat pentru Reuters, sub protectia anonimatului, ca este posibil ca Putin sa fi anulat intalnirea cu liderul kazah si cu cel bielorus pentru ca ar fi bolnav. Pe de alta parte, Peskov a dat asigurari ca liderul de la Kremlin, in varsta de 62 de ani, este sanatos.

CITESTE SI: VLADIMIR PUTIN A RENUNTAT LA COMPANIA AMERICANA DE PR CARE SE OCUPA DE KREMLIN DE NOUA ANI