Noii eroi din SUPERKOMBAT se bat pentru VIP-uri pe 24 mai

A doua etapa DE GRAND PRIX a circuitului SUPERKOMBAT, o editie VIP, va avea loc pe 24 mai la centrul de evenimente de la fostul Bingo Europa din Mamaia, Constanta, in cadrul galei urmand sa lupte sportivi din 9 tari.

Gala SUPERKOMBAT de pe 24 mai, care va fi  transmisa in direct la nivel global in 83 de tari de pe 4 continente, ar putea face parte dintr-un amplu proiect ce ar putea fi dezvoltat in aceasta vara si prin care se doreste atragerea turistilor straini pe litoralul romanesc. In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc luni, presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, Corina Martin, si-a manifestat interesul de a se alatura, considerand ca Superkombat este un adevarat ambasador pentru Romania.

“Am urmarit evolutia acestui produs in ultimii ani si consider ca ar fi o adevarata lovitura de imagine pentru noi daca reusim sa aducem pe litoral trei gale mondiale, iar 24 mai este primul pas. Continuam astfel strategia de promovare a litoralului romanesc, prin atragerea si sustinerea de evenimente, care sa atraga atentia si implicit mai multi turisti prin expunerea uriasa pe care Superkombat o are pe televiziune. Vorbim despre evenimente importante pentru Constanta si intreg litoralul, care vor crea o imagine mai buna pentru destinatia pe care o reprezentam”, a afirmat Corina Martin, in timp ce Mangalia si-a depus deja candidatura pentru a gazdui o etapa de Grand Prix mondial in luna august.

 Citeste si: Un roman face senzatie in K1

“Ne bucuram de faptul ca s-a inteles la Constanta adevaratul potential din punct de vedere al expunerii. Gala de pe 24 mai va fi dedicata in special sectorului de business si vedete, e posibil sa dezvoltam si un concept de after party in aceeasi locatie, imediat dupa gala, astfel ca foarte multe persoane vor veni din strainatate special pentru asta”, a declarat Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

Promotorul a anuntat ca un total de 6 romani au fost selectati pentru a lua parte la evenimentul exclusivist, veteranul Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu urmand sa lupte in main-eventul galei. “Dupa cum stiti, Superkombat este structurat pe trei divizii, iar in aceasta gala vor lupta multi dintre cei care se anunta a fi viitoare staruri mondiale. Din pacate, pentru romani nu se anunta meciuri deloc usoare”, a opinat Irimia.

 Citeste si: MARIAN RUSU, KO de CARTEA RECORDURILOR in MMA ! VIDEO 

Timisoreanul Flavius Boiciuc va lupta in turneul eliminatoriu mondial la categoria -81 de kilograme la care vor mai participa sportivi din Serbia, Grecia si Marea Britanie, in timp ce romanii selectati din circuitul New Heroes, Danut Hurduc, Cristian Ristea, Amansio Paraschiv si Daniel Alexandru vor avea super-fight-uri internationale. In cazul in care se vor impune, acestia vor continua in circuitul World Grand Prix, care are finala in luna noiembrie a acestui an.

“Ei reprezinta dovada vie ca Romania produce talente pe banda rulanta. Va fi noua generatie de campioni, asa cum inainte au fost slefuiti Iftimoaie, Morosanu sau Sora”, a mai spus oficialul, precizand totodata ca programul complet al galei va fi dezvaluit la finalul saptamanii.

In total, 600 de bilete vor fi puse la vanzare incepand de miercuri pentru Superkombat World Grand Prix II, acestea putand fi achizitionate in schimbul a 200 de lei din reteaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo si Orange din toata tara.

In Romania, evenimentul va fi transmis in direct de Sport.ro, imediat dupa miezul noptii de Pro TV, dar si pe Eurosport.