NOILE CODURI FISCALE, prezentate in prima lectura miercuri

NOILE CODURI FISCALE: Noile coduri fiscale vor fi prezentate, miercuri, in prima lectura miercuri in sedinta de Guvern, a anuntat, luni, ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, citat de agentiile de presa.

“Miercuri, vor fi prezentate in prima lectura in Guvern noul cod fiscal si noul cod de procedura fiscala. Am avut mai multe intalniri cu asociatiile de profil, inclusiv cu asociatia dumneavoastra si foarte multe dintre propunerile dumneavoastra au fost preluate”, a declarat Valcov, la cea de-a XVIII-a sesiune ordinara a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania.

Citeste si: ORDONANTA care elimina TAXAREA ALOCATIILOR primite de COPII, in PRIMA LECTURA in sedinta de Guvern

NOILE CODURI FISCALE: El a precizat ca, imediat dupa aprobarea acestor coduri, urmeaza discutia pe legile finantelor publice si finantelor publice locale.

“Impreuna cu Ministerul Dezvoltarii si cu dumneavoastra, trebuie sa gasim coordonatele cele mai corecte, astfel incat sa debirocratizam Romania si sa asiguram o crestere cat mai sustinuta, astfel incat decalajele intre localitati, dar si intre Romania si celelalte state sa dispara cat mai repede”, a punctat Darius Valcov.

Citeste si: PERSOANELE FIZICE carora ANAF le-a impus NEJUSTIFICAT plata CASS vor beneficia de AMNISTIE