Lumia 625, VIDEO cu smartphone-ul 4G bazat pe noua versiune Windows Phone 8

nokia_lumia_625

Cei de la Nokia au anuntat, marti, lansarea smartphone-ului 4 G Lumia 625, bazat pe cea mai noua versiune Windows Phone 8. Smartphone-ul va ajunge in Europa in trimestrul trei al acestui an, va avea un pret estimativ de 220 euro si va fi disponibil in mai multe culori, respetiv portocaliu, galben, verde deschis, alb si negru.

Anuntul lansarii noului Lumia a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa. Terminalul Lumia 625 are un procesor Dual Core de 1,2 GHz, ecran LCD de 4,7 inch si camera foto de cinci megapixeli.

Totodata, Nokia Lumia 625 are un sistem de operare care include Xbox Live, Microsoft Ofiice si 7GB de stocare online pe SkyDrive. Terminalul ofera acces la peste 165.000 aplicatii, precum Vimeo, Temple Run si WhatsApp.

Lumia 625 are inclus si serviciul HERE, prin intermediul caruia utilizatorii pot accesa harti, pot pas-cu-pas si obtine informatii despre transportul in comun.

Nokia Lumia 625 va ajunge pe pietele din China, Europa, Asia-Pacific, India, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina in cel de al treilea trimestru al acestui an.