Nokia LUMIA salveaza vieti. Telefonul a oprit un GLONT. FOTO

Un telefon NOKIA LUMIA 520 i-a salvat VIATA unui ofiter de politie, dupa ce acesta a fost IMPUSCAT de un hot chiar in casa parintilor sai.

Incidentul s-a petrecut pe 1 mai in orasul brazilian Araraquara. Tanarul ofiter de politie in varsta de 24 de ani a venit acasa la parintii sai cu intentia de a-si ruga mama sa ii spele uniforma de politie. Aici insa, el a surprins un jaf in desfasurare, parintii sai fiind luati ostatici de doi hoti. La vederea tanarului cu uniforma in mana, unul dintre barbati a deschis FOCUL. Un glont l-a ratat pe politist, insa celalalt l-a atins in zona posterioara.

Citeste si: NOKIA PREGATESTE PENTRU 2014 UN TELEFON WINDOWS PHONE DUAL SIM

Din fericire, GLONTUL s-a oprit chiar in telefonul model NOKIA LUMIA 520, smartphone pe care tanarul il tinea in buzunarul pantalonilor. Dispozitivul a fost distrus in urma incidentului, insa politistul a scapat nevatamat, scrie Phone Arena.

Cei doi hoti au reusit sa fuga din casa familiei tanarului cu mai multe bijuterii si telefoane, insa nimeni nu a fost ranit in urma incidentului.

Citeste si: MWC 2014: CE TELEFOANE VOR FI LANSATE LA CONGRESUL DE TELEFONIE MOBILA DE LA BARCELONA. GALERIE FOTO

NOKIA LUMIA 520 este un smartphone entry level ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone . Lumia 520 are un ecran de 4 inchi, la o rezolutie de 480X800 pixeli si o camera foto de 5 megapixeli.

Sursa foto: phonearena.com, zonatechno.com