Nokia X Normandy va avea ecran de 4 inci. FOTO si specificatii in articol

Nokia X, numit si Nokia Normandy, va avea ecran de 4 inci si va folosi sistemul de operare Android.

O parte dintre dotarile tehnice ale viitorului telefon Nokia X Normandy au ajuns pe internet. Normandy este un telefon cu sistemul de operare Android care se spune ca va fi lansat de finlandezi in viitorul apropiat, scrie yoda.ro. Cei de la evleaks au aflat cateva dintre specificatiile importante ale acestui gadget, care va fi dual-SIM. Telefonul va avea un procesor dual-core la 1 GHz de la Snapdragon, ecran de 4 inci la rezolutia 800x480p, o camera de 5 MP si o baterie de 1500mAh.

Nokia X Normandy se mai scrie ca ar urma sa fie disponibil in 6 culori si va fi primul telefon al finlandezilor care sa foloseasca Android.

Ultimele fotografii neoficiale au aparut pe Twitter si nu mai prezinta design-ul telefonului, ci interfata acestuia. EvLeaks, cei care s-au specializat in astfel de dezvaluiri, au prezentat mai multe capturi ale presupusului ecran Nokia Normandy.

Interfata seamana izbitor cu designul Windows Phone 8. Home screen-ul prezinta shortcut-uri in dale, ce pot fi marite sau micsorate, noteaza sursa citata. Desi toate aplicatiile sunt disponibile si pe Windows Phone, prezenta shortcut-ului Blackberry Messenger poate fi confirmarea ca aceasta e intr-adevar o captura de ecran al telefonului cu Android (BBM nu e disponibil inca pe WP8).

 

Sursa foto: yoda.ro, engadget.com, EvLeaks