Nominalizarea controversatei ROZALIA BIRO la Cultura a bagat zazania intre maghiari

Presedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), TORO T. TIBOR, este nemultumit de faptul ca Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) a nominalizat-o pe ROZALIA BIRO la conducerea Ministerului Culturii, dar si pentru functia de vicepremier, informeaza pesurse.ro.

 TORO T. TIBOR a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ROZALIA BIRO nu ar face cinste comunitatii maghiare.

CITESTE SI: BIRO ROZALIA, o BIPEDA plina de lovele, gata sa-si puna fundul in fotoliul CULTURII 

 “Liderii UDMR au propus-o pe BIRO ROZALIA pentru functiile de vicepremier si ministru al Culturii, o personalitate CONTROVERSATA, care este un partener de afaceri al baronului UDMR de Bihor, KISS SANDOR, fost presedinte al Consiliului Judetean Bihor, anchetat de DNA pentru fapte de CORUPTIE. Ca membru al comunitatii maghiare si ca presedinte al PPMT imi exprim indignarea fata de nominalizarea lui BIRO ROZALIA. Nu face cinste comunitatii maghiare”, a mentionat TORO T. TIBOR.

CITESTE SI: BIRO ROZALIA, propusa de UDMR ca vicepremier ministru al Culturii 

El a adaugat ca maghiarii “nu merita sa aiba un astfel de reprezentant in Guvern”. Conducerea UDMR a decis joi ca ROZALIA BIRO, presedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali, sa fie propusa pentru functia de vicepremier si ministru al Culturii, in locul lui KELEMEN HUNOR.

Sursa foto: adevarul.ro