Nonsalant, DRAGNEA recunoaste ca a lucrat PROGRAMUL de GUVERNARE cu DARIUS VALCOV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi noapte, la postul de televiziune Antena 3, ca a lucrat la programul de guvernare cu fostul ministru de Finante, Darius Valcov (FOTO), trimis in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, pentru ca este un bun profesionist, si isi “asuma” faptul ca a colaborat cu o persoana care are probleme in justitie.

“Pentru prima data o spun public, pentru ca mi se pare ca e datoria mea sa fac lucrul asta. Darius a fost unul din oamenii de baza cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Valcov. (…) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte buna pregatire. Pe langa alti specialisti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat si la acest program de guvernare”, a spus Dragnea.

Intrebat despre problemele in justitie ale fostului ministru, liderul PSD a spus ca “isi asuma asta”, pentru ca Valcov este un profesionist. “Are probleme in justitie, dar Darius Valcov este unul din oamenii care, prin contributia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (…) a adus o contributie serioasa pentru ca romanii sa o duca mai bine. Si eu imi asum lucrul asta”, a spus el.

Darius Valcov are doua dosare in instanta, pentru luare de mita si pentru trafic de influenta.

Sursa foto: realitatea