NORA LUI VIRGIL MAGUREANU: M-am dus BATUTA LA POLITIE si mi s-a spus ca NU STIU CU CINE MA PUN

NORA LUI VIRGIL MAGUREANU s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a depune o PLANGERE PENALA impotriva fostului director al SRI. Ulterior aceasta a ajuns si la sectia de politie a Sectorului 1, unde a declarat ca a depus mai multe PLANGERI IMPOTRIVA FAMILIEI MAGUREANU pentru VIOLENTA DOMESTICA, INTIMIDARE si AMENINTARE dar si pentru FAPTE DE CORUPTIE, relateaza B1.

“Sunt foarte multe plangeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile ma chinui cu justitia din Romania si cu institutiile abilitate. La sectia nr. 2 nu vreau sa mai calc, este un APARAT CORUPT. De aceea am fost si la Parchet mai devreme. Sper sa se faca dreptate. Sunt foarte suparata pe legea din Romania. Am incredere in DNA pentru ca am vazut nenumarate situatii in care si-a facut treaba”, a declarat fosta nora a lui Virgil Magureanu.

Acesta a declarat ca a fost amenintata de catre fostul director al SRI.

“Am primit AMENINTARI PRIN INTERMEDIUL CONTABILEI. Documentele de la firma pe care o detin sunt sechestrate in seiful dansului. Am fost tarata intr-un proces penal de fostii socri”, a mai spus ea.

CITESTE SI: NORA lui VIRGIL MAGUREANU a depus o PLANGERE la DNA impotriva socrului sau

ALINA MAGUREANU a declarat ca a fost supusa VIOLENTEI DOMESTICE de catre fostul ei sot, Marian Magureanu.

“M-AM DUS BATUTA LA SECTIA 2, cu copilul de mana. Mi s-a spus SA-MI REZOLV SINGURA PROBLEMELE. Am cerut ordin de protectie si mi s-a spus ca nu stiu cu cine ma pun. Imi este foarte frica. Am primit amenintari cu moartea pe strada. (…) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost amenintata de catre fostii socri ca se va ajunge la acest proces daca spun ceva din ce am vazut in acea familie. (…) Mie mi s-a demonstrat pana in acest moment ca FAMILIA MAGUREANU REPREZINTA LEGEA si pot sa aduc probe. Am foarte multe proble si imi asum tot ceeea ce spun”, a mai spus ea.

Intrebata despre ce fapte de coruptie a depus plangere la DNA, aceasta a spus ca e vorba despre trafic de influenta, dare si luare de mita.

Sursa foto: captura video