Norica Nicolai a trimis la CE o scrisoare in care acuza DNA ca a orchestrat un atac impotriva Antena 3

Europarlamentul PNL Norica Nicolai a transmis o scrisoare deschisa catre Comisia Europeana, in care solicita interventia institutiei in cazul Antena 3. Norica Nicolai acuza DNA ca a pus la cale un atac impotriva trustului de presa amintit si sustine ca investigarea unui intreg grup media este un act clar de intimidare, care poate crea un precedent periculos. 

“Sa investighezi un intreg grup media, de la CEO, la jurnalisti si staff-ul tehnic, pe baza unor presupuse acte comise de CEO-ul companiei este un act clar de intimidare si poate crea un precedent periculos”, scrie Norica Nicolai.

Europarlamentarul liberal mai arata ca postul de televiziune, care difuzeaza informatii independente catre un public larg, “pur si simplu isi face doar treaba”, si acuza DNA ca si-a pierdut orice urma de independenta.

“Suntem martorii unui atac orchestrat aici, care urmeaza multor altora, si care demonstreaza ca DNA si-a pierdut orice urma de independenta”, a afirmat Norica Nicolai.

Procurorii anticoruptie au trimis in judecata S.C Antena 3 S.A pentru complicitate la infractiunea de santaj in dosarul deschis CEO-ului Antena Group, Sorin Alexandrescu. In acelasi dosar, Camelia Voiculescu, Dan Voiculescu, Mihai Gadea si fostul sef ANAF Serban Pop sunt acuzati de complicitate la santaj.

Foto: Cotidianul