NORICA NICOLAI: Decizia lui ANTONESCU este inexplicabila. Nu vreau sa comentez inainte sa discut cu el

Vicepresedintele PNL, NORICA NICOLAI, a declarat ca decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale este “inexplicabila” si ca nu stie ce a determinat atitudinea acestuia.

Intrebata, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale, Norica Nicolai a spus ca va avea luni o discutie cu acesta in Biroul Politic National al PNL.

“Decizia lui Crin Antonescu este inexplicabila si nu vreau sa fac niciun comentariu inainte de a avea o discutie cu el, lucru care se va intampla, luni, in Biroul Politic National. Fiecare are filosofia propriei atitudini. Nu stiu ce a generat atitudinea lui Crin Antonescu si, pentru binele PNL, ma feresc sa fac comentarii in buna traditie romaneasca. PNL va avea un Congres care va lua decizii legate de candidatul la Presedintie si de functia de presedinte al partidului”, a spus Nicolai.

Citeste si: CRIN ANTONESCU a anuntat ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale

La randul sau, vicepresedintele PNL senatorul Marius Nicoara a declarat, in aceeasi conferinta de presa, ca decizia lui Antonescu este “o surpriza” pentru el. 

“Pana nu cunoastem, exact, resorturile acestei decizii, nu putem sa o comentam. Sunt alte resorturi, din ce am inteles”, a subliniat Nicoara.

KLAUS IOHANNIS: A fost gestul unui mare om politic, CRIN ANTONESCU a intarit partidul

Intrebat, in continuare, daca dreapta are un candidat mai bun decat Antonescu, senatorul liberal a aratat ca viitoarea constructie de dreapta va merge si pe sondaje de opinie.

“Nu avem sondaje relevante, nu putem spune acum daca unul e mai bun decat altul. Daca s-a retras Antonescu, trebuie facute alte masuratori, alte evaluari, alte strategii”, a mai spus Marius Nicoara.

Vezi cum comenteaza Ludovic Orban decizia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a anuntat, sambata, ca nu va candida la Presedintia Romaniei si ca pune capat si interimatului pe care il are la conducerea acestei formatiuni politice. Antonescu a mai spus ca nu va candida la alegerile prezidentiale pentru a favoriza desemnarea urgenta a unui candidat care sa fie mai usor acceptat de fortele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.