NORICA NICOLAI, mesaj dur pentru CRIN ANTONESCU: Eu JIGODIE n-am fost niciodata!

Europarlamentarul NORICA NICOLAI i-a transmis un mesaj extrem de dur fostului presedinte PNL CRIN ANTONESCU. Fostul lider liberal a declarat ca ‘in sfarsit s-a facut dreptate’ si s-a pus capat ‘unei bigamii politice’ prin excluderea NORICAI NICOLAI si a RENATEI WEBBER pentru refuzul lor de a se alatura PPE.

NORICA NICOLAI considera ca ANTONESCU este cel care a gresit, scotand PNL-ul din ALDE la o zi dupa alegerile europarlamentare, in ciuda faptului ca declaresa ca PNL nu se va alatura niciodata celor de la PPE. In plus ea sustine ca decizia a fost luata de CRIN ANTONESCU fara sa o discute intr-un for statutar al partidului.

CITESTE SI:  MARIAN PETRACHE: RENATE WEBER si NORICA NICOLAI au fost EXCLUSE din PNL pentru ca au refuzat sa isi dea DEMISIA

“Domnul CRIN ANTONESCU a ratat un bun prilej sa taca. As vrea sa-i amintesc domnului ANTONESCU, apropo de aceasta dreptate, ca, la inceputul campaniei din 2014, in conferinta de presa, alaturi de mine, de domnul Verhofstadt, care este liderul grupului ALDE, a declarat clar ca niciodata PNL nu va pleca in PPE. Domnul Antonescu a luat aceasta decizie de unul singur, pentru ca a anuntat-o imediat, a doua zi dupa alegeri, eu nestiind absolut nimic despre aceasta decizie. A luat aceasta decizie abuziv, inainte de a o anunta intr-un for statutar. Inteleg frustarile domnului CRIN ANTONESCU, dar despre aceste lucruri care nici macar in istorie nu vor intra nu am mai multe comentarii de facut”, a declarat NORICA NICOLAI pentru ziarulring.ro.

NORICA NICOLAI a fost intrebata si daca are de cand sa intre in PLR, partidul lui Tariceanu, care se afla in ALDE. EURODEPUTATA sustine ca va ramane europarlamentar independent si se gandeste chiar sa candideze tot ca independent in 2019.

CITESTE SI: NORICA NICOLAI si RENATE WEBER, EXCLUSE din PNL. PRECIZARI de la IONUT STROE. UPDATE 

“In momentul de fata sunt independenta si imi voi face datoria in Parlamentul European, incercand sa-mi onorez mandatul pe care l-am primit de la cetateni ca si pana acum. (…) Stati linistiti, nu e nicio drama. Stiti foarte bine ca eu nu sunt genul de om care sa spun una si sa fac alta. Eu jigodie nu am fost niciodata. Eu nu m-am dus sa le spun oamenilor ca ALDE a facut si ca a dres, ca ALDE a furat Romania, si dupa aia sa ma duc la PPE care ne-a balacarit si ni l-a adus pe Basescu inapoi. Imi pare rau!…”. La viitoarele alegeri nu ma retrag. Categoric nu. Si independent poti fi membru in Parlamentul European”, a conchis NORICA NICOLAI.

Sursa foto: adevarul.ro