NORICA NICOLAI: Noi trebuie sa construim Europa intai in Romania si pe urma la Bruxelles

Norica Nicolai, candidatul numarul unu pe lista liberalilor pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, a vorbit, luni seara, cu liderii locali prezenti la DELEGATIA PERMANENTA a PNL Hunedoara care s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Deva.

“La Hunedoara nu este nevoie de discursuri mobilizatoare pentru ca aici se afla liberali cu state vechi care nu au nevoie de asa ceva. Sansa romanilor de a face altfel de politica depinde foarte mult, pentru ca noi doamnelor trebuie sa ne educam copii in spiritul respectului fata de aceasta tara, fata de democratie si fata de valorile liberale. Nu pentru ca sunt valori care apartin liberalilor, ci pentru ca sunt valori perene care au construit si care dau garantia umanitatii. Asta ne obliga sa fim in prima linie alaturi de colegii nostri care au castigat atatea batalii pana acum aici in Hunedoara. Nu este o batalie usoara dar poate deveni daca pornesti la lupta cu un ideal. Noi trebuie sa construim Europa intai aici, in Romania si apoi la Bruxelles”, a declarat Norica Nicolai.

Citeste si: CRISTIAN BUSOI: Cred ca PUTEM sa obtinem 25% la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 

“Cu cine ne batem noi, cu PSD? Un partid cu un lider informal, adica Adrian Nastase, care vrea sa renunte la cetatenia romana. Si cu asta am spus si au spus totul. Practic este clar ca Romania trebuie sa inteleaga ca este nevoie de o alta forta politica in fruntea tarii si aceea nu poate fi decat PNL”, a concluzionat NORICA NICOLAI.

Citeste si: Crin ANTONESCU, Ramona MANESCU si Cristian BUSOI participa la Delegatia Permanenta PNL Hunedoara 

Sursa foto: mondo news