NORICA NICOLAI: Nu accept FUZIUNEA prin COMASARE! M-am saturat de golanii!

NORICA NICOLAI, europarlamentar PNL, nu doreste o FUZIUNE prin COMASARE cu PDL, precizand ca s-a saturat de “golanii” si asteapta ca in PNL deciziile sa fie aprobate statutar.

“Nu sunt momentan in tara, nu stiu exact declaratiile, dar pot nega ferm orice legatura cu gruparea Tariceanu. Ma declar un sustinator al amendamentului Quintus, ca orice asociere cu PDL sa nu afecteze numele, doctrina si identitatea.

Citeste si: Liderii organizatiilor PNL si PDL din Bucuresti au avut o intalnire de lucru pe tema fuziunii

Ma voi bate din interior pentru a pastra aceste valori. Nu sunt de acord cu fuzionarea prin comasare, ci poate prin absorbtie. daca vor sa vina in partid, in PNL, ii primim, dar ce se face stabileste congresul. Nu comentez vorbe. Unul spune una, altul spune alta”, a declarat NORICA NICOLAI pentru dcnews.ro.

“M-am saturat de golanii. Vreau sa vad deciziile aprobate statutar, la Congres, nu cred in promisiuni. Cred ca presedintele trebuia sa ma cheme, caci fac parte din Comisia de Statut, si ar fi trebuit sa cunosc ce modificari se vor propune. Nu m-au convocat, pana astazi, cu doua saptamani inainte de Congres. Astept. Nu voi accepta nimic nestatutar, ma voi bate din PNL pentru acest partid”, a mai spus europarlamentarul PNL.

Citeste si: Corina UNGUREANU, fosta gimnasta, s-a inscris in PNL Prahova

Congresul PNL se va desfasura la 28 – 29 iunie, cand va fi ales noul presedinte al partidului, noul BPN, dar unde vor fi votate si modificari ale statutului.

Sursa foto: agro-tv.ro