NORICA NICOLAI: Ponta si Basescu au tabloidizat campania electorala pentru PE

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, miercuri, ca in aceasta campanie electorala pentru Parlamentul European dezbaterea de proiecte si strategii privind viitorul romanilor a fost tabloidizata si inlocuita de Traian Basescu si Victor Ponta cu un spectacol jalnic, in care domina circul fara “paine”.

Norica Nicolai, candidat pentru un nou mandat in PE, a facut aceasta declaratie intr-o conferinta de presa la Craiova. Ea mai afirmat ca saracia a devenit o dominanta a multor zone din tara, iar politicienii profita de nevoia multor oameni de a evada din viata terna pe care o duc.

Iohannis considera ca Tariceanu va reveni in PNL

“Spectacolul suplineste foarte mult din lipsa de concret, din lipsa de perspectiva a fiecaruia dintre noi, ne ajuta pe multi dintre noi sa iesim din viata terna pe care majoritatea romanilor o duce. Am fost in aceasta campanie electorala in foarte multe locuri, acasa la oameni si stiu foarte clar ca saracia devine o dominanta in foarte multe zone si raspunsul multor oameni la acest fenomen este incercarea de a evada in alte tipuri de abordare a vetii. Profita si politicienii de nevoia de spectacol a romanilor, pentru ca pana acum nu avem decat un spectacol jalnic, in care circul domina, despre paine nu se vorbeste, si cand spun paine pun ghilimele de rigoare pentru ca ma gandesc la strategii, la proiecte, la nevoie de perspectiva, de solutii in foarte multe domenii”, a spus europarlamentarul liberal.

Citeste si: Iohannis: PSD a vrut sa decida pentru noi, lucru inadmisibil

“Dezbaterea aceasta nu exista. In schimb exista o dezbatere aproape de tabloid in care doi actori fac deliciul zilnic: unul este Victor Ponta si celalalt Traian Basescu. Amandoi s-au specializat — unul in taiat panglici, celalalt in incurajare de manifestari sportive, individuale sau de grup ale partidului pe care cu siguranta il reprezinta”, a mai aratat Nicolai.

Norica Nicolai a mai spus ca lipsa de dezbatere reala din aceasta campanie electorala reprezinta o mare pierdere si un deficit democratic cu care Romania se confrunta.