Norica Nicolai: Presedintele Comisiei Europene a facut o grava greseala, aseara a facut un joc politic

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, a declarat pentru Mondo News ca presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a facut “o grava greseala”, declarand aseara, la postul de televiziune francez TF1, ca Romania si Bulgaria nu vor intra in Spatiul Schengen in 2014.

“Decizia acceptarii Romaniei in Schengen apartine statelor membre si nu presedintelui Comisiei Europene”, a declarat europarlamentarul PNL.

“Barroso s-a contrazis, atata timp cat Parlamentul European si Comisia Europeana au sustinut ca, pentru aderare la Schengen, trebuie respectat aquis-ul Schengen”, a adaugat Norica Nicolai.

Europarlamentarul considera ca presedintele Comisiei Europene a facut, practic, aseara, un joc politic. “Acum, pentru a face placere unor forte politice din Franta, presedintele Barroso a intrat intr-un joc politic care il descalifica”, ne-a mai declarat europarlamentarul PNL Norica Nicolai.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat aseara, intr-un interviu la postul francez TF1, ca Romania si Bulgaria nu vor intra in Schengen in Spatiul 2014, deoarece “sunt prea multe opuneri”. Afla aici detalii

Foto: RTV