NORICA NICOLAI: ROMANIA, un stat care s-a TIGANIZAT

NORICA NICOLAI considera ca ROMANIA s-a tiganizat, in sensul clanurilor si interlopilor care au influente MAJORE in politica romaneasca! Declaratia europarlamentarului PNL vine in contextul scandalului BERCEA MONDIAL – MIRCEA BASESCU.

NICOLAI a vorbit in cadrul emisiunii “Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv despre cazul BERCEA MONDIAL, cel care i-a confirmat faptul ca tara noastra este condusa de anumite minoritati.

“Acest scandal nu ajuta pe nimeni.  Trebuie sa analizam, sa vedem daca am esuat intr-un balcanism abject sau nu. Nu e acelasi lucru ca in Polonia. (…) Romania e un stat care s-a tiganizat, imi pare rau ca trebuie sa spun asta. In aceasta tara minoritatile, NU CELE NATIONALE, ci cele criminogene determina decizia in stat”, a declarat europarlamentarul PNL.

Citeste si: ADINA VALEAN, desemnata de PPE pentru pozitia de vicepresedinte al Parlamentului European

NORICA NICOLAI a mai precizat, vizavi de cazul Mircea Basescu-Bercea Mondial, ca momentul opririi dubei de Politie in care interlopul era adus la DNA, a fost premeditat, cel mai probabil de oameni din sistemul de Justitie, care vor sa continue pe posturi si dupa ce TRAIAN BASESCU isi va incheia mandatul de presedinte.

“Cineva din acea duba a vrut ca Bercea sa spuna ceva. Cand cineva isi termina mandatul si nu mai are sansa sa obtina altul, clientela paraseste corabia. Basescu trebuia sa stie asta. (…) In astfel de situatii, se mai scotea cate un dosar (n.r.- de coruptie, din partea anumitor judecatatori) pentru a fi siguri ca raman in functie si alaturi de cei care urmau sa vina la putere. Din ciclu in ciclu ei ramaneau , politicienii plecau”, a punctat NICOLAI.

Citeste si: PNL, PDL si PNTCD au semnat Protocolul de colaborare la Timisoara

Fost procuror, NORICA NICOLAI este pesimista cu privire la LIBERTATEA JUSTITIEI.

“Parchetul NU LUCREAZA DECAT PE STENOGRAME. Nu vad probe. Vad o formula precara in selectia cadrelor si vad o determinare a politicienilor romani de a incerca sa controleze Justitia”, a mai spus europarlamentarul.

Sursa foto: Captura Realitatea Tv