NORICA NICOLAI trece la amenintari: Plec din partid, daca parasim ALDE

NORICA NICOLAI a trecut la amenintari! EUROPARLAMENTARUL anunta ca va parasi PNL, daca sambata in cadrul Congresului liberalilor se va vota trecerea din Grupul ALDE si Internationala Liberala la Grupul PPE.

“Eu am venit in acest partid pentru un crez si pentru un set de valori. In Statutul partidului aveam clar prevederea ca facem parte din ALDE, azi ea a fost eliminata. Maine vom decide ce vom face. Eu raman in ALDE, se pare ca PNL nu! Eu inca mai sper sa ramanem acolo unde ne e locul”, a spus europarlamentarul PNL.

Citeste si: IOHANNIS, in direct la Realitatea Tv, ora 21.00. LIVE TEXT

“Eu am crezut in Crin Antonescu. Am crezut in acel Crin Antonescu cu care am facut campanie electorala cot la cot. Se pare ca el s-a schimbat radical.”, a mai spus Norica Nicolai.

“Ma uitam zilele trecute pe declaratiile din timpul cand Traian Basescu voia sa duca PNL inspre PDL si el s-a ridicat si a aparat unicitatea PNL, autenticitatea PNL. Acel Antonescu il voiam, nu pe cel care in campania electorala il avertiza pe Victor Ponta ca va ajunge sa il regrete pe Traian Basescu.”, a comentat ea negocierile de fuziune dintre PNL si PDL.

Citeste si: Adina Valean, despre Antonescu candidat la prezidentiale: Are ce ii trebuie, ramane sa vedem ce vrea partidul

In perioada 1996-2000, Norica Nicolai a fost membru al PNTCD (membru al PPE).

Sursa foto: adevarul.ro