NORICA NICOLAI:Victor Ponta incearca sa rupa PNL cu ajutorul lui Calin Popescu Tariceanu

NORICA NICOLAI, eurocandidatul numarul 1 al liberalilor pe lista pentru Parlamentul European, a declarat duminica seara intr-o interventie televizata la Realitatea Tv ca, deocamdata Romania nu este capabila sa propuna proiecte europene din cauza ca nu are o clasa politica in stare sa faca asta.

Europarlamentarul liberal a mai spus ca invitatia lui Victor Ponta pentru PNL de a reface defuncta Uniune Social Liberala (USL) este doar o solutie pe care o incearca PSD in vederea ALEGERILOR PREZIDENTIALE din toamna si  nimic mai mult. In plus, in opinia NORICAI NICOLAI aceasta este totodata si o incercare a lui Ponta de a rupe PNL cu ajutorul lui Calin Popescu Tariceanu.

Citeste si: ANTONESCU ii raspunde lui Ponta: PNL nu poate fi ademenit intr-un loc mai mult sau mai putin caldut. Razboiul nu s-a terminat, indiferent cat de veseli sunt unii 

“Eu cred ca este foarte important sa spunem ca aceste rezulta exprima un deficit de democratie, iar Romania nu este capabila prin clasa sa politica actuala sa propuna proiecte de nivel european. Noi am participat mai degraba intr-o piesa de teatru mult prea mediatizata decat intr-o campanie electorala. Invitatia premierului VICTOR PONTA pentru o refacere a USL este doar incercarea PSD de a-si da sansa unui candidat la presedintie.

Citeste si: PNL a convocat BPN si Delegatia Permanenta. Orban: Discutam dupa anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor 

Se incearca ruperea PNL cu ajutorul unor persoane ca Popescu Tariceanu. O solutie pentru prezidentiabilul Ponta si PSD nu pentru PNL si membrii sai. Din pacate, in Romania banii si puterea sunt mai presus de orice inclusiv fata de cetateanul caruia i se fractureaza dreptul de vot “, a declarat NORICA NICOLAI aflata in studioul Realitatea Tv de la Cluj.

Sursa foto: realitatea.net