NORVEGIA: Prabusirea unui ELICOPTER s-a soldat cu 13 MORTI

Toti cei 13 pasageri de la bordul elicopterului care s-a prabusit vineri in regiunea vestica de coasta a Norvegiei sunt morti, a declarat o sursa din politia locala, citata de presa norvegiana locala. “Toti cei care se aflau la bord sunt morti”, a declarat Terje Magnussen, un oficial din cadrul politiei locale care coordoneaza operatiunile de interventie, citat de publicatiile norvegiene Aftenposten si VG, informeaza Mediafax.

Anterior, o alta sursa din politie citata de Reuters declara ca serviciile de interventie descoperisera corpurile a 11 persoane din cei 13 pasageri ai elicopterului. La bordul elicopterului se aflau doi membri ai echipajului si 11 pasageri – 9 norvegieni, un italian si un britanic. Elicopterul se indrepta de pe o platforma petroliera a companiei Statoil din Marea Nordului spre tarm, spre orasul Bergen.

CITESTE SI: GERMANIA: UN ELICOPTER AL POLITIEI S-A PRABUSIT IN LANDUL SCHLESWIG-HOLSTEIN

Toti cei 11 pasageri erau angajati ai companiei petroliere, potrivit BBC. Elicopterul s-a prabusit in apropiere de o insula mica – Turoy-, la vest de localitatea Solsvik. Reprezentanti ai serviciilor de interventie au declarat pentru presa locala ca elicopterul este “distrus in totalitate”.

Sursa foto: BBC