Norvegienii sunt INGROZITI de ULTRASII STELEI pe care ii considera EXTREM de periculosi

STEAUA BUCURESTI, campioana din LIGA I, va juca in luna iulie dubla din TURUL II PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR impotriva campioanei din NORVEGIA, STROMSGODSET IF, primul meci urmand sa se dispute pe terenul gruparii nordice din orasul DRAMMEN.

In perspectiva acestui prim meci dintre ros-albastrii si norvegieni, reprezentantul suporterilor echipei STROMSGODSET a acordat un interviu in presa din tara sa in care dezvaluie faptul ca fanii nordicilor sunt de-a dreptul ingroziti de faptul ca vor trebui sa se intalneasca cu omologii lor din Romania.

CITESTE SI: REACTIA lui COSTEL GALCA dupa tragerea la sorti din LIGA CAMPIONILOR 

MARIUS POULSEN a declarat ca suporterii STELEI BUCURESTI sunt la fel ca majoritatea ULTRASILOR care provin din EUROPA de EST, fiind caracterizati drept extrem de violenti cu inclinatii de extrema dreapta. 

“STEAUA are suporteri cu inclinatii de extrema dreapta! Fanii din sud-estul Europei sunt de temut. Inca nu stim cati vor veni in NORVEGIA, dar cu siguranta vor fi multi, avand in vedere ca vorbim despre un club important precum STEAUA BUCURESTI. Este important ca atat noi, cat si reprezentantii STELEI sa ne luam toate masurile de siguranta pentru a evita incindente”, a declarat MARIUS PAULSEN pentru nrk.no.

CITESTE SI: DAVID NIELSEN, antrenorul lui STROMSGODSET, despre dubla cu STEAUA din LIGA CAMPIONILOR 

“Inca n-am stabilit detaliile deplasarii, dar suporterii nostri care vor merge la Bucuresti trebui sa evite zonele in care ar putea da ochii cu fani ai STELEI. De asemenea, e de preferat ca ei sa vina pentru meci si sa se intoarca in NORVEGIA a doua zi de dimineata”, a mai adaugat PAULSEN.

Sursa foto: sport.ro