Nou ATAC al lui PONTA la adresa PNL: Sunt doar SLUGARNICI! TICALOSI! Au primit ordin de la PPE!

Premierul Victor Ponta afirma ca PNL sustine declaratiile AMBASADORULUI UNGARIEI la Bucuresti si ale oficialilor maghiari privitoare la tara noastra, indicand ca posibile variante faptul ca, fie liberalii au primit “ORDIN DE LA PPE”, fie sunt “IN STARE DE ORICE COMPROMIS” ca sa ajunga la Putere.

“O stire importanta, pentru ca ne arata ce urmeaza pentru Romania in viitor — PNL sustine declaratiile Ambasadorului Ungariei la Bucuresti si ale oficialilor maghiari care privesc tara noastra”, a scris premierul pe Facebook. Ponta adauga la cele mentionate o “intrebare (cu doua posibile raspunsuri)”.

“1. Au primit ORDIN DE LA PPE sa spuna asta (deci sunt doar SLUGARNICI); 2. Sunt in stare de orice compromis ca sa ajunga la Putere (ceea ce arata o capacitate de a fi TICALOSI peste tot ce am vazut in ultimii 25 ani)! Voi ce credeti?”, conchide premierul.

CITESTE SI: PNL: PONTA, UN LIDER ETNO-POPULIST.DE CAND E IN FRUNTEA GUVERNULUI, RELATIA CU UNGARIA S-A INRAUTATIT

Prim-ministrul se raporteaza, in sustinerile sale, la afirmatiile facute de secretarul executiv al PNL RADU CARP, potrivit carora “de cand Victor Ponta este in fruntea Guvernului, relatia Romaniei cu Ungaria s-a inrautatit semnificativ, in paralel cu un dezinteres profund al Guvernului pentru soarta romanilor din tara vecina”. “Atunci cand ii ataca pe oficialii maghiari, Victor Ponta uita sa spuna ca Departamentul Politici pentru Romanii de Pretutindeni din cadrul MAE sprijina pentru anul in curs doar trei proiecte ale romanilor din Ungaria, dintr-un total de 140 de proiecte finantate, cu o suma mai mica de 30.000 de euro in total”, afirma secretarul executiv al PNL intr-un comunicat transmis duminica Agerpres.

Sursa foto: Realitatea