NOUA CONDUCERE a echipei DINAMO, prezentanta oficial

Actionarul majoritar al FC DINAMO, IONUT NEGOITA, a anuntat, miercuri, ca DANIEL STANCIU este noul manager general al clubului, IONEL DANCIULESCU va fi manager sportiv, MIHAI TEJA va ocupa postul de antrenor principal, iar atacantul MARIUS NICULAE este noul jucator al “alb-rosiilor”.

Din staful tehnic al tehnicianului MIHAI TEJA vor face parte secunzii ALEXE ILIE si DRAGOS RADU, antrenorul cu portarii GHEORGHE Nitu si preparatorul fizic MARCO ONETTO.

Citeste si: CRISTIAN BOBAR a renuntat la functia de DIRECTOR SPORTIV al FC Dinamo

IONUT NEGOITA a precizat ca la DINAMO continua reconstructia si ca iesirea clubului din insolventa “este o chestiune de timp”. “Dinamo intra intr-o noua etapa. Un lucru foarte important s-a intâmplat la finalul anului trecut când a fost aprobat si confirmat planul de reorganizare. Iesirea din insolventa este o chestiune de timp si suntem optimisti. Asta presupune si o schimbare la nivel organizatoric. Vrem si ne dorim sa revenim acolo unde a fost Dinamo din punct de vedere al rezultatelor si al spiritului. Suntem pe un trend ascendent. Continuam reconstructia la Dinamo. Speram sa ajunga cât mai repede acolo unde ii este locul”, a afirmat Negoita, intr-o conferinta de presa.

Negoita a mai anuntat ca presedintele executiv CONSTANTIN ANGHELACHE nu va mai face din conducerea clubului, dar va fi consilierul sau personal.

“Domnul Anghelache a facut si va face totul din pasiune. Dansul are foarte multe activitati in care este implicat, este profesor universitar. Si in continuare ne va sustine ori de cate ori este nevoie. Va fi un fel de consilier al meu personal. Ii multumesc pentru tot ceea ce a facut, mai ales ca am trecut printr-o perioada deloc usoara, la care a facut fata cu brio. Acum numarul unu in club este domnul Stanciu, eu sunt doar finantator”, a declarat actionarul dinamovist.

Noul manager general, DANIEL STANCIU, a precizat ca la Dinamo este un proiect pe doi ani si jumatate si a mentionat ca are nevoie de timp pentru a realiza obiectivele propuse.

“Sunt onorat de faptul ca am venit la Dinamo. Toti am acceptat destul de repede oferta de a veni la Dinamo, a fost un «feeling» extraordinar. E o mare provocare pentru mine, pentru aceasta echipa, care isi doreste sa readuca Dinamo in prim-planul fotbalului romanesc. Dinamo este pe un drum ascendent, putem sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim, dar pentru asta avem nevoie de timp, este un proiect care se intinde pe doi ani si jumatate. Dinamo merita sa fie in fruntea fotbalului romanesc in primul rand pentru suporterii pe care ii are. Sunt onorat sa lucrez alaturi de colegii mei, e un nou drum, toti suntem plini de optimism, stim ceea ce trebuie sa facem”, a declarat Stanciu.

Citeste si: FC DINAMO a intrat OFICIAL in procedura de REORGANIZARE

Antrenorul MIHAI TEJA a declarat ca este onorat de oferta venita din partea clubului unde a castigat titlul de campion din postura de antrenor secund al lui Mircea Rednic, in 2007. “Vreau sa multumesc conducerii lui Dinamo pentru ca mi-a oferit aceasta sansa. Pentru mine inseamna foarte mult, e o provocare foarte mare. Stiu ca sunt un antrenor tanar, am plecat de jos, am trecut prin toate etapele. Sper sa realizez obiectivele pe care Dinamo le-a avut tot timpul. Stiu ce inseamna spiritul lui Dinamo, mereu ma laud cu performanta de a castiga titlul cu Dinamo din postura de antrenor secund. Pentru mine e onorant sa fiu la unul dintre cele mai importante cluburi din Romania. E un moment greu, Dinamo e pe locul opt, daca toate erau bune, eu poate nu mai eram aici. Incercam sa facem o echipa care sa joace un fotbal frumos si cu rezultate. Nu cautam un loc anume, ne dorim sa ne clasam cat mai sus”, a spus tehnicianul care a pregatit ultima data nationala de tineret.

Managerul sportiv IONEL DANCIULESCU a afirmat ca noua pozitie din cadrul clubului dinamovist i se potriveste cel mai bine, dupa ce a stat pe banca tehnica a echipei in ultimele trei partide de anul trecut. “Eu am fost pe mai multe functii in acest club, dar cred ca asta ma reprezinta cel mai mult. Sunt increzator, dar avem nevoie de timp pentru a ajunge la maturitate. Sunt sigru ca odata cu iesirea din insolventa, Dinamo va redeveni o forta in campionatul romanesc si poate si in cupele europene”, a declarat Danciulescu.

In ceea ce priveste perspectiva ca Dinamo sa castige din nou titlul de campioana a Romaniei, actionarul Ionut Negoita a afirmat ca poate in sezonul viitor va avea mai multe sanse. “Dinamo se va gandi tot timpul la titlu, dar in acest moment trebuie sa fim realisti. Este aproape imposibil. Facem tot ce e posibil ca la anul sa avem sansa de a spera la castigarea titlului. Nu facem insa promisiuni, vrem sa fim mai rezervati”, a spus Negoita.

Sursa foto: facebook.com