Noua iubita a lui Stefan Banica nu are un trecut profesional de care sa fie mandra

Noua iubita a lui Stefan Banica, Lavinia Parva, a cantat in locuri mai putin cautate de marele public. Cluburile, unele de calitate indoielnica, au reprezentat principalele scene in cariera focoasei brunete. Pe marile scene a urcat cu mult efort si in rare situatii.

Lavinia Parva si-a inceput cariera muzicala in trupa “Spicy”, alaturi de Doinita Veleanu. Fetele au lansat rapid piesa “Mi-e frica sa dorm singurica” si au dominat cu ea topurile muzicale autohtone o vara intreaga! Succesul inregistrat pe plaiurile natale a atras atentia managerilor de discoteci din strainatate, iar fetele au fost chemate sa cante, in special in Germania si Spania, in multe cluburi de noapte!

“Pe la inceputul anilor 2000, Lavinia si Doinita au fost solicitate sa cante in Germania, la Frankfurt, pe sume frumusele la acea vreme! Fetele erau in plina campanie de promovare a albumului “Bikini Party” si au acceptat sa se duca in tot felul de cluburi de acolo, chiar daca in unele dintre ele, la anumite ore, se facea striptease! Nu conta, ele isi faceau treaba si cantau, iar la final, incasau in jur de 2.400 de dolari!”, a povestit o apropiata a Laviniei pentru wowbiz.ro!

Sursa foto: bestmusic.ro