NOUA LOCALITATI din judetul Prahova au ramas fara ENERGIE ELECTRICA din cauza AVARIILOR provocate de NINSORI

Aproximativ 5.000 de familii din NOUA LOCALITATI din judetul Prahova au ramas fara ENERGIE ELECTRICA, marti, dupa ce mai multi copaci sau crengi s-au rupt sub greutatea zapezii si au produs AVARII in reteaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Electrica Muntenia Nord, cinci localitati din judetul Prahova sunt nealimentate cu ENERGIE ELECTRICA, iar alte patru sunt nealimentate partial, marti, in urma AVARIILOR produse pe reteaua de alimentare.

Citeste si: COD GALBEN de NINSORI in CAPITALA si 25 de JUDETE. FOTO

Astfel, nu au curent electric localitatile Provita de Sus, Valea Doftanei, Traisteni, Tesila si Sotriile, in timp ce in orasele Campina si Comarnic si in localitatile Bustenari si Telega alimentarea cu electricitate este intrerupta partial de cateva ore.

Conform sursei citate, intreruperea alimentarii cu ENERGIE ELECTRICA in cele noua localitati este cauzata de AVARIILE produse inreteaua de alimentare ca urmare a caderilor de arbori sau a crengilor rupte sub greutatea zapezii, iar zece echipe ale Electrica Muntenia Nord se afla pe teren si intervin pentru remedierea AVARILOR.

Citeste si: TRAFIC BLOCAT IN CAPITALA: ZECI de SEMAFOARE nu functioneaza

Sursa fto: bacauexpres.ro