Noua moda pe Insula Mallorca: Sex oral in public in schimbul unui cocktail

Destinatia turistica preferata pentru fetele din Marea Britanie este Insula Mallorca (Spania). Vremea torida, dar si numeroasele cluburi de pe insula, ii atrag ca un magnet pe tinerii dornici de distractie.

Numai ca uneori lucrurile mai scapa de sub control, dovada fiind numeroasele videoclipuri care circula in aceste zile pe internet, care le au ca protagoniste pe englezoaice. In clipurile cu pricina se vede clar cum tinerele britanice isi vand trupul pentru a obtine bauturi alcoolice gratis.

Opinia publica din Marea Britania a fost socata cand ziarul Daily Mail a prezentat mai multe imagini cu tinerele de origine britanica facand felatii in public, incurajate chiar de administratorii a doua baruri de pe Insula Mallorca. Fetelor li se promiteauin schimbul partidelor de sedx oral cateva pahare cu bauturi alcoolice.

Cele doua baruri se afla in zona Magaluf, o destinatie foarte populara, in lunile de vara, in special in randul turistilor germani si britanici.

CITESTE SI: SELENA GOMEZ SOCHEAZA CU O NOUA DIMENSIUNE A SANILOR. FOTO IN ARTICOL

Clipuri video prezentand femei tinere in timp ce ofera sex oral mai multor barbati, trecand de la unul la altul, circula deja pe mai multe retele de socializare.

Autoritatile au precizat ca “se vor lua toate masurile legale existente pentru a stopa aceste practici din spatiile publice dedicate petrecerii timpului liber”.

La Vanguardia, remarca aparitia a numeroase reclame la asa-numite concursuri de sex oral pe strazile din Magaluf, avansand ipoteza ca aceasta “moda” s-a extins deja la mai multe baruri din zona.