NOUA MODA in materie de SELFIE! Cum arata cel mai FERICIT animal din lume, INDRAGOSTIT de camera

In ultima saptamana, australienii au starnit curiozitatea lumii intregi cu noua lor moda in materie de selfie-uri. Fotografiile devenite virale pe conturile de socializare au adus in atentia a milioane de oameni si o specie de marsupial aflata in pericol de extinctie, despre a carui existenta stiau doar locuitorii din Australia.

“Care-i treaba cu selfie-urile Quokka?” este, probabil, intrebarea care a framantat sute de mii de oameni in ultimele zile, dupa ce fotografiile au inundat Instagramul, reteaua Reddit si Twitter-ul.

Supranumit cel mai fericit animal din lume, Quokka este un marsupial, de marimea unei pisici, care traieste doar in Australia. Cea mai mare comunitate se afla pe insulele Rottnest si Bald, din vestul Australiei.

Cum insula Rottnest (de numai 18,9 kilometri patrati) este vizitata anual de jumatate de milioan de oameni, Quokka s-a adapat noilor conditii de viata si este foarte prietenos cu oamenii. De asta si pare atat de incantat sa stea la poze. Iar figura sa, ce pare sa rada tot timpul, i-a determinat pe australieni sa-l numeasca cel mai fericit animal din lume, iar selfie-urile cu un Quokka n-au intarziat sa apara.

 

Sursa www.evz.ro