Noua piesa NEYLINI – ANOTIMPURI i-a inspirat pe designerii romani. VIDEO

Noua piesa NEYLINI - ANOTIMPURI i-a inspirat pe designerii romani. VIDEO

Noua piesa semnata de Neylini – “Anotimpuri” i-a inspirat  pe designerii romani! Cu ocazia lansarii celui mai nou single al sau, “Anotimpuri”, Neylini si-a pregatit tinute de scena noi si spectaculoase, unice in Romania, create special pentru ea de nonconformistul brand MoGaina, se arata intr-un comunicat de presa transmis MONDO NEWS. 

”Piesa vorbeste despre iubirea dintre doua persoane, care trece cu bine peste anotimpuri, asa ca am vrut ca tinutele pe care le port perioada aceasta sa fie foarte speciale. Ana si Vera, creatoarele brand-ului MoGaina, au gasit solutia ideala: mi-au pictat toate cele patru anotimpuri pe o serie limitata de tricouri, create special pentru promovarea noului single. Outfit-urile reprezinta nu doar stari ale vremii, ci si stari sufletesti pe care le traiesc pe parcursul piesei, iar aceasta combinatie de culori si sentimente ma face sa ma simt sexy si increzatoare pe scena! Le multumesc mult fetelor pentru ajutorul pe care mi-l acorda si pentru ca vin tot timpul cu idei originale!”, a spus Neylini. 

Mondo News iti recomanda si: Asculta aici cea mai tare piesa a momentului

Si cele doua creatoare de moda, Ana Novic si Vera Holostenscu, au fost foarte incantate de colaboarea cu artista. “Piesa ne-a inspirat sa facem aceste tricouri cu tema ‘Anotimpuri’. Suntem convinse ca pot deveni un trademark pentru toate tinerele indragostite. Cu siguranta fiecare dintre ele are un anotimp preferat, în care a început o poveste speciala de iubire, si ce poate fi mai frumos decat sa ai o tinuta pictata manual, care sa iti aminteasca mereu de un moment special din viata ta?”, au spus cele doua. 

Puteti asculta mai jos noul single Neylini – “Anotimpuri”.

Citeste si: A fost lansat “Xscape”, albumul postum al lui MICHAEL JACKSON