Noul BMW Seria 2 Active Tourer a fost surprins in teste. GALERIE FOTO

BMW Seria 2 Active Tourer, versiunea de serie a conceptului cu acelasi nume, va concura cu Mercedes B-Class, lansarea modelului urmand sa aiba loc in primavara anului 2014.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna anului 2012, BMW Active Tourer Concept pare a fi gata de productia de serie. Drept urmare, cel mai nou membru al familiei Frankenstein by BMW este asteptat sa soseasca pe piata undeva in primavara anului viitor, scrie 4tuning.ro, atunci cand va reprezenta o premiera extrem de importanta datorita sistemului de tractiune fata din dotare.

Asa cum se poate observa si in fotografii surprinse, care prezinta in detaliu versiunea finala a modelului german, noul BMW Seria 2 Active Tourer nu poate fi considerat o reusita, spun specialistii, nici macar din punctul de vedere al aspectului vizual, mai scrie sursa citata. Ba chiar mai mult de-atat, automobilul bavarez nu reuseste sa se ridice nici macar la nivelul rivalului sau de la Mercedes, B-Class.

Mai mult, exista numeroase zvonuri care anunta ca noul BMW Seria 2 Active Tourer va fi disponibil la vanzare in compania unei game variate de motorizari care include, conform 4tuning.ro, printre altele, si o unitate diesel capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de doar… 82 cai putere.

Sursa foto: 4tuning.ro