NOUL DECAN al BAROULUI BUCURESTI a fost ALES

ION DRAGNE a fost ales DECANUL BAROULUI BUCURESTI, la alegerile de duminica, el ocupand functia de prodecan al organizatiei, din 2007, potrivit unor surse din randul avocatilor, scrie b1.ro.

ION DRAGNE este membru al Consiliului Baroului Bucuresti si detine functia de prodecan al Baroului Bucuresti din anul 2007, fiind totodata membru al Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR) din anul 2011.

Acesta este lector in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, unde preda cursuri de Drept procesual civil (din 2002).

Citeste si: CONDUCEREA BAROULUI BUCURESTI nu a putut fi ALEASA din lipsa de CVORUM. PENALA LAURA VOICU, printre CANDIDATI

Inainte de a infiinta Dragne&Asociatii, in iulie 2010, ION DRAGNE a fost avocat asociat coordonator in cadrul firmei Musat&Asociatii (2004-2010), conducand Departamentul de litigii si arbitraj.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (1992, sef de promotie) si este doctor in drept administrativ (2001, Magna cum laude).

Citeste si: BAROUL BUCURESTI decide, marti, daca il EXCLUDE din AVOCATURA pe VICTOR PONTA

Cei aproape 9.000 de membri ai BAROULUI BUCURESTI l-au ales, duminica, pe decanul organizatiei, pentru aceasta functie inscriindu-se 16 avocati, intre care actualul sef al baroului, Ion Ilie-Iordachescu, deputatul DANIEL FENECHIU si avocata fostului sef al DIICOT Alina Bica, Laura Catalina Voicu.

Sursa foto: business24.ro